[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/07\/ks-turisti.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/07\/100x73\/ks-turisti.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/07\/ks-turisti.jpg","size":"60.15","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

Kenan Magoda novi predsjednik Povjerenstva Turističke zajednice KS

Za predsjednika Povjerenstva Turističke zajednice Kantona Sarajevo danas je izabran Kenan Magoda.

Također su izabrani i novi čanovi Povjerenstva, a to su Nedžad Holjan i Tarik Imamagić.

Događaju su pored Komisije za primopredaju dužnosti predsjedavajućeg Povjerenstva uime Turističke zajedncie Kantona Sarajevo prisustvovali i supervizori Elma Perteši Žunić i Samir Sofo uime Ministarstva privrede KS, kao i bivši predsjednik Povjerenstva TZ prof.dr. Mufik Muslić, saopćeno je iz Turističke zajednice KS.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!