[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/10\/xz.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/10\/100x73\/xz.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/10\/xz.jpg","size":"38.16","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Jusuf Nurkić će dobiti novog trenera u Sunsima

Phoenix Sunsi su oformili zvučan tim pred početak tekuće sezone. Ipak, Kevin Durant, Devin Booker i Bradley Beal nisu bili dovoljni da se savlada Minnesota koja ih je počistila u play-offu, a ceh za neuspjeh platio je trener Frank Vogel.

Ispali su u prvom kolu od Timberwolvesa našeg Luke Garze i to vrlo ubjedljivo sa 4-0 u seriji.

Vogel je samo jednu sezonu proveo u Phoenixu, gdje je trenirao bh. reprezentativca Jusufa Nurkića. U regularnom dijelu je imao skor 49-33.

U karijeri je još predvodio Indiana Pacerse, Los Angeles Lakerse i Orlando Magic.

Kako prenosi ESPN, želja menadžmenta ekipe je Mike Budenholzer, stručnjak koji je predvodio Milwaukee do šampionskog prstena.

izvor:Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!