[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/17\/ljub-768x1024.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/17\/100x73\/ljub-768x1024.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/17\/ljub-768x1024.jpg","size":"494.98","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Iz čatrnje izvučeno tijelo muškarca, najvjerojatnije radi se o samoubojstvu

Pripadnici GSS-a Ljubuški iz čatrnje u mjestu Gornji Radišići izvukli su beživotno tijelo 46-godišnjeg muškarca.

Akciju izvlačenja vodio je Milenko Dropulić iz ljubuškog GSS-a, a muškarac je izvučen nakon poziva hitne pomoći.

Kako se neslužbeno doznaje, po svemu sudeći radi se o samoubojstvu muškarca koji je bio dugogodišnji duševni bolesnik.

- On je duže vremena imao psihičkih problema, ali nismo ovo očekivali. Koliko ja znam, do danas nije pokušao ništa slično. Svi smo potreseni ovim i tužno je da se ovako sve završilo - kazao je Feni jedan od susjeda nesretnog muškarca.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!