[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/27\/xd.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/27\/100x73\/xd.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/27\/xd.jpg","size":"141.98","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Isko se žalio na Zidana i izazvao smijeh Marsela

Real Madrid je u „el klasiku” na „Kamp nouu” savladao Barselonu 3:1, Zinedin Zidan je po ko zna koji put ućutkao kritičare, ali nije baš sve bajkovito.

Problem je svlačionica prepuna nezadovoljnih zvijezda. Kamere i mikrofoni programa „El Partidazo de Movistar” uhvatili su zanimljiv razgovor nekoliko fudbalera Real Madrida, prije nego što je najveća utakmica svjetskog fudbala počela.

U centru pažnje je bio Isko, koji je pokazao na Zidana i rekao Marselu nekoliko rečenica, čime je izazvao smijeh Brazilca..

„Ako mora da me zamijeni, zamijeniće me do 50. ili 60. minuta, ponekad i na poluvremenu. Ako mora da me ubaci, ubaciće me u 80. minutu”.Osim španskog i brazilskog reprezentativca, tu su bili i Luka Modrić, Luka Jović, Lukas Vaskes i Eder Militao, ali se oni nisu uključivali u priču.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!