[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/30\/xa.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/30\/100x73\/xa.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/30\/xa.jpg","size":"44.96","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ngannou ostao bez 18-mjesečnog sina

Bivši UFC prvak Francis Ngannou proživljava jedne od najtežih dana u životu.

Ngannou je na društvenim mrežama potvrdio kako mu je preminuo 18-mjesečni sin Kobe.

“Prerano za odlazak, ali ipak ga nema. Moj mali dječak, moj prijatelj, moj partner Kobe bio je pun života i radosti. Sada leži bez života. Dozivao sam cijelo vrijeme njegovo ime, ali mi ne odgovara. Uz njega sam bio najbolja verzija sebe, a sada nemam pojma tko sam. Život je tako nepravedan da nas udari tamo gdje najviše boli. Kako se nosite s takvim nečim? Molim vas pomozite mi ako imate ideju jer stvarno ne znam što da radim i kako da se nosim s ovim”, napisao je Ngannou u emotivnom statusu.

Nije poznat uzrok smrti, a podršku su mu pružili poznati borci.

izvor;Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!