[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/26\/cv.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/26\/100x73\/cv.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/26\/cv.jpg","size":"63.42","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Hart: Ne mogu u Real Madrid, ali još sam gladan igre

Hart nije igrao premijerligaški meč za Burnli od početka 2018. godine, kada je njegov tim izgubio od Evertona 5:1. Kaže da se seća svake sekunde toga meča...

Moja želja je još jača sada, ova situacija natjerala me je da shvatim koliko želim da igram fudbal. Shvatam da neću igrati za Real Madrid, ali mislim da nisam izgubio vještinu, znam fudbal, samo želim da ponovo budem veliki dio nečega i da doprinosim klubu“, kaže 33-godišnji Hart.

Otkad je napustio Mančester siti, sa kojim je osvojio dve titule, bio je na pozajmicama u Torinu i Vest Hemu.

“U Italiji sam uživao, u cijelom iskustvu druge zemlje i kulture, definitivno bih probao to ponovo. Vjerujem da će biti klubova koji će želeti da me dovedu. Dobra sam lovina, nemam ugovor, iskusan sam i gladan – samo želim da igram na najvišem nivou na kojem mogu, a u Engleskoj osjećam da to neću moći“, dodaje čuvar mreže.

Hart je za reprezentaciju Engleske branio 75 puta.

izvor:sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!