[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/26\/kk.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/26\/100x73\/kk.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/26\/kk.jpg","size":"67.31","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Nikad nismo vidjeli nešto slično: Conoru ponuđen meč kojim može ispisati povijest

Conor Mcgregor mogao bi se upisati u povijest UFC-a kao prvi borac s naslovima prvaka u tri različite kategorije jer se sve glasnije priča o njegovoj borbi protiv Kamarua Usmana, prvaka velter kategorije.

U velteru, kategoriji do 77 kilograma, irski borac je odradio tri borbe - ima pobjedu i poraz od Natea Diaza te slavlje u posljednjoj borbi protiv Donalda Cerronea prije četiri mjeseca. 

"Notorious, želiš li priliku za naslov prvaka? Dođi tatici. Usman će ti dati tu priliku i obećao je da te neće rušiti u prve dvije runde. Samo će te šamarati", rekao je Ali Abdelaziz, menadžer Kamarua Usmana.

"Zaista ne razumijem zašto želite da ovaj čovjek umre! Mogao bih ga i poševiti u oktogonu da želim i on ne bi napravio NIŠTA", poruka je 31-godišnjeg Usmana, UFC-ovog prvaka.

McGregor je ranije postao prvi borac u povijesti UFC-a koji je istovremeno bio prvak u dvije kategorije - perolakoj i lakoj. U karijeri ima 22 pobjede i četiri poraza, dok Usman ima 16 pobjeda i jedan poraz iz 2013. godine.

izvor:index.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!