[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/11\/dresovi.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/11\/100x73\/dresovi.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/11\/dresovi.jpg","size":"474.88","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Dresovi 'Vatrenih' s utakmice protiv Mađarske na aukciji u humanitarne svrhe

Hrvatska nogometna reprezentacija bit će prva na svijetu koja će sve nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice dati na online aukciju u humanitarne svrhe.

Nakon utakmice protiv Mađarske, Modrić, Rakitić, Perišić, Lovren, Vida i drugi članovi momčadi svjetskih doprvaka dali su dresove koje su nosili za aukciju od koje će prihodi ići u Zakladu Vatreno srce, koju su osnovali i koju vode hrvatski reprezentativci i izbornici.

Već niz godina, "Vatreni" putem Zaklade pomažu djeci i mladima, pa su tako prošle godine donirali značajna sredstva Klinici za dječje bolesti te akciji Korak u život.

Svi dresovi koji su nošeni na utakmici bit će dostupni za ponude na online aukciji na internetskoj stranici www.matchwornshirt.com.

Početna cijena je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu, a aukcija će završiti nakon četiri dana, prenosi Hina.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Hrvatska - Mađarska te će biti potpisan od strane reprezentativca koji ga je nosio.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!