[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/30\/rr.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/30\/100x73\/rr.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/30\/rr.jpg","size":"134.55","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Doviciozo operisan: Vjerujem da ću biti spreman za Herez

Doviciozo je operisan u klinici u Modeni, pošto je tokom trke motokrosa pao i slomio kost ramena.

Vozač Dukaija je, na savjet profesora Đuzepea Porcelinija, odlučio da odmah bude operisan.

"Operacija je dobro prošla. Želim da zahvalim medicinskom timu koji je izvršio intervenciju tako brzo. Ne boli me mnogo i zbog toga sam optimističan. Došao sam jutros kući, a već poslije podne planiram na rehabitilitaciju. Vijerujem da ću se oporaviti i da ću biti spreman za prvu trku na Herezu", rekao je Doviciozo.

Sezona će početi duplim vikendom u Herezu gde će se trke voziti 19. i 26. jula.

 

 

 

Izvor:Sport Klubu.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!