[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/17\/yxy.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/17\/100x73\/yxy.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/17\/yxy.jpg","size":"62.33","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Djeca misle da ću potpisati za Barsu ili Siti: Nekada najskuplji engleski fudbaler bezuspješno traži klub

Endi Kerol je prije deset godina bio najskuplji engleski fudbaler svih vremena, došao je u Liverpul da zamijeni Fernanda Toresa za 35 miliona funti.

Danas je igrač bez kluba, bukvalno ga neće niko - a kaže da ne bi birao mnogo.

Napustio je Njukasl, ima 32 godine, nije, dakle, još za penziju, ali očito i nedovoljno dobar ne samo za Premijer ligu.

"Mislio sam da će završiti karijeru u Njukaslu. Mislio sam da ostati narednih četiri ili pet godina. To se nije dogodilo iz mnogo razloga. Da budem iskren, bilo mi je zaista teško kada sam pomislio da ostajem bez kluba" , kazao je Kerol.

Želi da se vrati fudbalu. Svakodnevno trenira da bi ostao u formi i bio spreman kada mu se ukaže prilika, koju toliko želi.

"Djeca stalno misle da ću potpisati za Mančester siti ili Barselonu, što se neće dogoditi, ali nastavljaju da me pritiskaju da nađem klub i to je ono što želim da uradim. Želim da im ispunim želju, moja strast nije ni najmanje izbledjela", rekao je Kerol.

On je odigrao devet mečeva za Englesku i postigao dva gola.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!