[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/26\/stevandic-nenad.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/26\/100x73\/stevandic-nenad.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/26\/stevandic-nenad.jpg","size":"53.05","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

ČITAOCI U NEDOUMICI: Kako Stevandića ponižava obilježavanje Dana državnosti BiH a plata iz državne kase ne

Poslanik Predstavničkog doma Parlamenta BiH Nenad Stevandić je nakon sinošnjeg obilježavanja Dana državnosti BiH u Banjoj Luci napisao putem društvene mreže  kako je ovaj grad   "...najtrpeljiviji grad na svijetu. Juče je gospodski izignorisala skoro 500 onih koji bi da je osvoje i ponize, čak i onog Zukana iz prvog reda, što bi zbog nje nabavljao i na nju slao krstareće rakete. Vidimo se 9. januara u Sarajevu!", napisao je Stevandić. 

Ostavio je Stevandić u nedoumici čitaoce ove njegove poruke jer, ako je proslava Dana državnosti ponižavajuća, kako onda Stevandića ne ponižava plata koju od te države prima za svoj poslanički  (ne)rad.

Podsjećamo, po prvi put je da se od 1995. godine pa do danas obilježi Dan državnosti u Banjoj Luci. Organizator svečane akademije bio je  potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović. 

Stevandić je inače javnosti poznat i po kontroverznom predizbornom spotu zbog kojeg su podnesene i neke krivične prijave zbog poticanja na nasilje i mržnju . 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!