[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/18\/cedomir-jovanovic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/18\/100x73\/cedomir-jovanovic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/18\/cedomir-jovanovic.jpg","size":"86.53","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Čedomir Jovanović zbog supruge pretukao vlasnika klinike

Čedomir Jovanović, lider LDP izudarao je reketom za tenis D. I. (41) vlasnika privatne klinike za fizikalnu terapiju, prenio je "Blic".

Napad se dogodio danas oko 17 sati na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića broj 1 ispred Klinike za fizikalnu terapiju u vlasništu D. I.

Kako naš portal nezvanično saznaje, Jovanović je po izlasku iz bolnice saznao da su maltretirali njegovu suprugu Jelenu dok je on bio u bolnici na liječenju.

Mediji su objavili da je vlasnik klinike posvjedočio policiji, da je iz crnog džipa "izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis".
Prema policijskom izvještaju, a na osnovu svjedočenja vlasnika klinike, Jovanović mu je zadao više udaraca u predjelu glave i tijela.

Povrijeđeni doktor je nakon iskaza koji je dao policiji otišao u Urgentni centar, kako bi mu sanirali povrede koje je zadobio po leđima i glavi.

Međutim, pretraga podataka Agencije za privredne registre pokazuje da je zakonski zastupnik “Food and Fizio” centra na adresi gdje je Čedomir Jovanović napao Žarka Ivkovića – Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, piše Nova.rs

Kao zakonski zastupnik “Food and Fizio Centra” navedena je Jelena Jovanović, a o tome svjedoče i javno dostupni podaci Agencije za privredne registre.

Prema podacima Agencije za privredne registre, kao vlasnik “Food and Fizio Centra” vodi se preduzeće Centar za društveno učešće u zdravlju “Food to Health”, čiji je zakonski zastupnik ponovo – Jelena Jovanović.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!