[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/09\/cg-boskovic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/09\/100x73\/cg-boskovic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/09\/cg-boskovic.jpg","size":"51.66","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Regija

Bošković: Nećemo tolerirati eskalaciju prosvjeda i sukobe u Crnoj Gori

Ministar obrane Crne Gore Petar Bošković izjavio je kako su sva događanja u svezi sa Zakonom o slobodi vjeroispovijesti prerasla u politički obračun s državom i njezinim suverenim pravom da uređuje unutarnja pitanja.

 Unatoč tome, dodao je, Vlada je odlučna u namjeri da neće tolerirati eskalaciju prosvjeda i bilo koju vrstu sukoba.

 Bošković je kazao kako je sigurnosna situacija u Crnoj Gori stabilna, nadležni resori svakodnevno prate događanja i učinit će sve kako bi se svaki građanin, bez obzira na vjersku, nacionalnu ili političku pripadnost, osjećao sigurno i svoje dnevne aktivnosti obavljao nesmetano.

 "Shodno tome, aktualna situacija u zemlji ne zahtijeva angažiranje pripadnika Vojske Crne Gore, koja obavlja svoje redovne mirnodopske aktivnosti", izjavio je Bošković u intervjuu za Pobjedu.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!