[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/02\/ww.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/02\/100x73\/ww.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/02\/ww.jpg","size":"50.13","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Bomba Grizman: Novi problem u Barseloni, Francuz traži sastanak sa čelnicima kluba

Barselonin novi problem zove se - Antoan Grizman.

Francuski napadač je u posljednje četiri utakmice tri puta ušao s klupe i u tim nastupima odigrao samo 20 minuta.

Kap koja je prelila čašu bio je derbi s Atletikom (2:2) u kojem ga je trener Kike Setijen uveo u sudijskoj nadoknadi.

“Ne može svako da igra”, rekao je Setijen nakon utakmice na pitanje o francuskom napadaču.

“Možda nije logično da ga uvedete u 90. minutu, ali uvijek mislite da takav igrač može nešto da učini. On mi je važan igrač i samo su me okolnosti prisilile da ga stavim na klupu", kazao je Setijen. 

Međutim, francuski "Le Parisien" piše da je Grizman, koga je Barselona prošlog ljeta platila 120 miliona eura, preko svog agenta zatražio hitan sastanak s čelnicima kluba.

Cijela njegova porodica nezadovoljna je ponašanjem Setijena i traži od kluba da se izjasni kakva mu je budućnost na Nou kampu. 

"Plače mi se... Dva minuta...", napisao je Grizmanov brat na Instagramu.

Francuz ne želi da ode iz Barselonu, ne želi da bude dio razmjene igrača, ali ne želi ni da sjedi na klupi.

Setijen je, navodno, prije nekoliko dana rekao Grizmanu da će u završnici sezone igrati manje, ali da francuski napadač nije mogao ni da sanja da će tri od četiri utakmice početi na klupi za rezerve.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!