[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/18\/zeljeznicka-stanica-sarajevo.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/18\/100x73\/zeljeznicka-stanica-sarajevo.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/18\/zeljeznicka-stanica-sarajevo.jpg","size":"614.66","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Alžirac nožem napao policijsku patrolu ispred Željezničke stanice u Sarajevu

Jutros oko sedam sati najmanje jedna osoba je napala policijsku patrolu na platou ispred Željezničke stanice u Sarajevu. Brzom intervencijom policije uhapšen je jedan Alžirac.

- U 06.58 sati Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo je obaviješten da je došlo do napada na policijsku patrolu Policijske stanice Novo Sarajevo na platou Željezničke stanice u Sarajevu, te da se jedna od osoba koja je učestovala u napadu udaljila s lica mjesta. Tu osobu je pronašla i lišila slobode patrola Policijske stanice Centar Sarajevo - kazao je Feni glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Tom prilikom je utvrđeno da se radi o migrantu, državljaninu Alžira, kod kojeg je pronađen nož. On je lišen slobode i nad njim će biti izvršena kriminalistička obrada, kazao je Hadžiabdić.

Niko od policajaca nije povrijeđen.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!