[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/20\/bascarsija-16.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/20\/100x73\/bascarsija-16.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/20\/bascarsija-16.jpg","size":"525.11","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Žena ranjena u pucnjavi na Baščaršiji, potraga za napadačem

U ulici Kundurdžiluk, na Baščaršiji, jutros je došlo do pucnjave u kojoj je ranjena jedna ženska osoba.

- U 08.05 sati obaviješten je Oprativni centar Uprave policije da je jedna osoba zatražila pomoć od građana u ulici Kundurdžiluk, te je prema prvim informacijama usljed upotrebe vatrenog oružja od nepoznate osobe ranjena ženska osoba - potvrdio je Feni glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Dodao je da su pripadnici Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS pružili prvu pomoć ranjenoj ženi nakon čega je prevezena na Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerzieta u Sarajevu radi daljeg liječničkog tretmana.

- Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na identifkaciji i pronalasku osobe koja je upotrijebila vatreno oružje i u toku je vršenje uviđajnih radnji - kazao je Hadžiabdić.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!