[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/27\/logo-fk-zeljeznicar.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/27\/100x73\/logo-fk-zeljeznicar.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/27\/logo-fk-zeljeznicar.jpg","size":"85.92","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Željezničar u gostima savladao Mladost s 4:0

Fudbaleri Željezničara ostvarili su pobjedu protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja u prvom susretu 16. kola Premijer lige BiH.

Željezničar je slavio rezultatom 4:0 i s nova tri boda smanjio zaostatak na ligaškoj tabeli za vodećim Sarajevom.

Golove za Željezničar u ovom meču postigli su Juričić (26.), Zec (59.), Štilić (81.) i Veselinović (89.).

Sutra su na rasporedu četiri susreta 16. kola. Najveću pažnju privući će duel Veleža i Sarajeva u Mostaru, no, ništa manje zanimljivo ne bi trebalo biti u duelu Borca i Širokog Brijega u Banjoj Luci.

Istog dana, Olimpik u Sarajevu dočekuje Tuzla City, dok će u Tuzli snage odmjeriti Sloboda i Zrinjski. 

Posljednji susret ovog kola između Radnika i Krupe će biti odigran u nedjelju.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!