[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/29\/webinari-za-klijente-raiffeisen-banke.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/29\/100x73\/webinari-za-klijente-raiffeisen-banke.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/29\/webinari-za-klijente-raiffeisen-banke.jpg","size":"46.00","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Ekonomija

Webinari za klijente Raiffeisen banke: Partnerstvo s klijentima i u novonastaloj situaciji

„Za organizaciju webinara smo se odlučili u nastojanju da održimo kontakt s našim klijentima te da im damo doprinos u prevazilaženju poteškoća uzrokovanih aktuelnom pandemijom. Prilikom definisanja tema, uzeli smo u obzir informacije koje smo dobili od klijenata, te smo u skladu s njihovim oblastima interesovanja odabrali niz izuzetno aktuelnih sadržaja. Drago nam je što s našim klijetima možemo podijeliti znanje i informacije, iako usljed pandemije koronavirusa nismo u prilici održati planirane događaje za naše klijente“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao:

karlheinz-dobnigg-predsjednik-uprave-raiffeisen-banke.jpg

„Prihvatili smo izazov u skladu s okolnostima i implementirali novi način druženja s našim klijentima te me izuzetno raduje što su reakcije klijenata već nakon prvog održanog webinara izuzetno pozitivne. Posebno mi je zadovoljstvo što je već u samom početku interesovanje koje su klijenti pokazali za webinare zaista veliko“.

Nakon prvog uspješnog online seminara, Raiffeisen banka će nastaviti u kontinuitetu organizovati webinare za svoje klijente, fizička i pravna lica. Stručni predavači će poslovnim subjektima prezentirati informacije vezane za različite aspekte rada u vrijeme pandemije COVID-19, dok će se teme za stanovništvo odnositi na očuvanje zdravlja u izazovnom vremenu u kojem se nalazimo.

Organizacija online seminara predstavlja odgovor na potrebe klijenata u situaciji koja zahtijeva novi način shvatanja života i nove oblike ponašanja. Klijenti će od Banke dobiti poziv da se pridruže webinaru koji sadrži detaljnije informacije, nakon čega se trebaju registrovati. Učešče na webinaru je besplatno, a po završetku predavanja klijenti imaju priliku da predavaču postave pitanja.

                            

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!