[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/12\/centrotrans.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/12\/100x73\/centrotrans.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/12\/centrotrans.jpg","size":"132.08","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

Vrijeme je za more: Centrotrans vozi svaki dan za Neum

Vijest koja je obradovala veliki broj ljubitelja odmora na moru, od 17.06.2024. Centrotrans  svaki dan vozi za Neum.

Ova linija kreće svaki dan iz Zenice, te preko Kaknja i Visokog dolazi u Sarajevu u 05:35, i nastavlja kroz Konjic, Jablanicu, Mostar u koji dolazi u 08:05 ujutro i Stolac, sve do Neuma. Centrotrans je pažljivo kreirao ovu liniju s namjerom da putnici iz različitih dijelova zemlje jednostavno i udobno stignu do bosansko-hercegovačke obale.

Autobus stiže u Neum već u 09:45 ujutro, što omogućuje putnicima da iskoriste dan na najbolji mogući način.

Ova linija pruža mogućnost jednodnevnih izleta, jer je povratak iz Neuma planiran svaki dan, sa polaskom 18:30.

Posebna pogodnost očekuje putnike koji odluče autobusku kartu kupiti online na www.centrotrans.com, jer će time ostvariti uštedu od 5%.

Centrotrans je posebnu pažnju obratio  na populaciju studenata i penzionera, za koje je osigurao popust od čak 20%, dok djeca do 14 godina plaćaju samo pola cijene.

Za više informacija o redu vožnje i cijenama karata, posjetite web stranicu Centrotransa ili nazovite/pošaljite poruku na +387 62 566 819.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!