[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/21\/dzenan-uscuplic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/21\/100x73\/dzenan-uscuplic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/21\/dzenan-uscuplic.jpg","size":"181.75","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Intervju

(VIDEO)Šef štručnog štaba FK Sarajevo Dženan Uščuplić: Utakmica finala Kupa BiH je izlaz iz negativne priče

Dženan Uščuplić je novoimenovani šef stručnog štaba FK Sarajevo. Stari-novi trener, koji je osvajao titulu prvaka BiH ranije sa Sarajevom, u kratkim crticama je kazao  nešto više o ovoj sezoni, naročito o polusezoni, gdje je FK Sarajevo ispustilo 13 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Lošu formu bordo momaka, najbolje je "ispratio" Borac, koji je stigao i bodovno prestigao FK Sarajevo, gdje sada ima četiri boda više. U posljednja dva kola, Borcu je dovoljna jedna pobjeda da osvoje titulu šampiona BiH. 

Ipak, šef stručnog štaba FK Sarajevo, Dženan Uščuplić se nada kiksu ekipe Borca, ali i, ako ništa, pobjedi protiv Radnika, kako bi ekipa sa većim samopouzdanjem ušla u utakmicu finala Kupa BiH koji će odigrati u srijedu u Trening centru NFSBiH u Zenici, i to upravo protiv Borca.

Što se tiče situacije u M:tel Premijer ligi BiH, ukoliko Borac i Sarajevo budu imali jednak broj bodova, prvak će biti Borac zbog boljeg međusobnog omjera. 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!