[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/14\/damir-niksic.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/14\/100x73\/damir-niksic.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/14\/damir-niksic.png","size":"795.55","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Intervju

(VIDEO) Damir Nikšić: Za ruku sam mogao uzeti milion i po

Oni znaju da sam ja alapača, da ću ja istorokati,odmah ću snimiti, priča Damir  Nikšić, samostalni zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo za Start: 


"Desi ti se u političkoj karijeri zvrčka i, dođeš na to da si 18-ti glas, bukvalno sam ja sad 19-ti glas. Ako Pecikoza ne dođe, oklizne se na led, njima treba 18-ti. Znaš ti koliko košta 18-ti glas !? Znači, ja  bih sad mogao riješiti sebe, svoju egzistenciju. Ali, to je jedna šansa u životu. Možda ću za 20-godina reći-  gdje mi je pamet bila, mog'o sam uzeti tih million i po!" - kaže Nikšić.

Nikšić za Start govori i o ljevici, bh. bloku, ko je "zaribao" u Kantonu Sarajevo, trenutnoj situaciji, pečatu, podmlađivanju političke scene, novoj partiji koju formira- Ekološkom slobodarskom pokretu, ciljevima i još mnogo  čemu. 

Pogledajte:

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!