[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/17\/mostar-old-town-panorama-2007-min.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/17\/100x73\/mostar-old-town-panorama-2007-min.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/17\/mostar-old-town-panorama-2007-min.jpg","size":"622.21","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Okoliš

Velika akcija čišćenja i uređenja kvartova u Mostaru

U povodu obilježavanja Svjetskog dana zaštite ozonskog omotača, Europskog dana bez automobila, Svjetskog dana rijeka i Svjetskog dana čistih planina, Fond za zaštitu okoliša Hercegovačko-neretvanske županije organizira veliku akciju čišćenja i uređenja 11 kvartova Grada Mostara, kako bi se očistile okućnice oko zgrada i domova te uredili i obnovili parkovi i zelene površine.

Akcija se organizira u suradnji sa županijskim premijerom Nevenkom Hercegom, mostarskim gradonačelnikom Ljubom Bešlićem, nevladinim organizacijama te mjesnim zajednicama Grada Mostara.

Organizatori pozivaju djecu, roditelje, udruge i ostale građane da se pridruže akciji te svojim sudjelovanjem doprinesu očuvanju, unaprjeđenju i zaštiti svojih kvartova.

Fond će organizirati sadnju stabala u pojedinim kvartovima, angažirati potrebnu mehanizaciju za čišćenje i odvoz te osigurati sitni inventar (vreće, rukavice, škare, grablje, lopate…) koji se može preuzeti u prostorijama mjesnih zajednica.

 Tijekom trajanja akcije kamioni će obilaziti po kvartovima i odvoziti prikupljeno smeće, priopćili su organizatori.                                    

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!