[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/11\/sberbank-5.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/11\/100x73\/sberbank-5.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/11\/sberbank-5.jpg","size":"445.23","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

U nedjelju dvanaesti Sarajevo Sberbank polumaraton

Još četiri dana je ostalo do najvećeg regionalnog praznika trčanja. Udruženje Marathon Sarajevo vrijedno radi na posljednjim pripremama za 12. Sarajevo Sberbank polumaraton koji će se održati u nedjelju, 16. septembra 2018. godine u sklopu prvog festivala trčanja u Sarajevu pod nazivom "Olimpija Run Fest". Trkači će moći birati i među drugim trkama: trčat će se G-Drive štafetni polumaraton namijenjen timovima u sastavu od tri osobe, kao i Novo Nordisk Fun Run, kratka i zabavna trka od 4 km. Sarajevo Sberbank polumaraton će ove godine ujedno biti i domaćin Balkanskog prvenstva u trčanju, a ugostit će oko 3.000 učesnika iz 30 zemalja.

Na konferenciji će se obratiti:

1. Erol Mujanovć, direktor Udruženja Marathon Sarajevo

2. Vedran Peršić, direktor marketinga i komunikacija Sberbank BH

3. Mirvad Kurić, ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo

4. Nedžad Fazlija, Služba za obrazovanje, kulturu, sport i mlade Grada Sarajeva

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!