[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/11\/110918-grbavica.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/11\/100x73\/110918-grbavica.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/11\/110918-grbavica.jpg","size":"522.16","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Radno na Grbavici, stadion će biti spreman za Sjevernu Irsku

Na stadionu Grbavica u toku su radovi na 24 zahtjeva koje je UEFA postavila pred administraciju FK Željezničar, a koji moraju biti ispunjeni prije utakmice između reprezentacija BiH i Sjeverne Irske 15. oktobra. 

Trenutno su u toku radovi na montiranju novih klupa za rezervne igrače, asfaltiranju platoa ispod južne tribine, postavke platforme za kamere na istočnoj tribini, dok su okončani radovi na postavljanju “panik” rasvjete, asfaltirani su prolazi za vozila hitne pomoći i vatrogasce.

FK Željezničar se obavezuje da će sve zahtjeve realizirati na vrijeme i da će reprezentacije BiH i Sjeverne Irske imati odlične uslove na stadionu Grbavica, saopćeno je iz kluba.

Na pomoćnom terenu vrši se postavljenje novih golova, a prebačene su klupe za rezervne igrače kako bi juniori ovog kluba mogli igrati domaće utakmice Premijer lige na pomoćnom terenu Grbavice.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!