[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/16\/as.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/16\/100x73\/as.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/16\/as.jpg","size":"52.69","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Totenhem počeo pregovore s Realom, Bejlov menadžer poručio: Garet još voli Sparse

Totenhem i Real Madrid su počeli pregovore oko transfera Serhija Regilona, a završili ih pričom o Garetu Bejlu, tvrde engleski mediji.

Sparsi su danas napravili veliki korak ka dovođenju lijevog beka Reala, a kao bomba je odjeknula vijest da je moguć povratak Velšanina u sjeverni London.

Navodno, Danijel Levi želi Bejla, pozajmica je najrealnija opcija, pošto je jasno da za njega više nema mjesta kod Zinedina Zidana.

Da se nešto sprema može da se zaključi i iz izjave Bejlovog menadžera Džona Barneta:

"Garet i dalje voli Sparse i razgovori su u toku. Totenhem je mjesto gdje želi da bude", rekao je Benet.

A što se tiče Regilona, Totenhem i Real imaju dogovor, samo je pitanje da li će se s time složiti igrač koji se već obećao Mančester junajtedu.

Totenhem je pristao da za Regilona plati 30 miliona eura, kao i da u ugovoru postoji "buy back" klauzula po kojoj bi "merengesi" mogli da ga vrate u Madrid u slučaju da izjednače ili nadmaše ponudu bilo kog drugog kluba...

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!