[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/xxf.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/100x73\/xxf.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/xxf.jpg","size":"135.22","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Skupo slavlje: Borussia Dortmund kažnjena zbog kršenja protokola


Njemački prvoligaš Borussia Dortmund mora platiti kaznu od 75 tisuća eura nakon što su njegovi igrači prekršili zdravstvena pravila Bundeslige slaveći pobjedu protiv Schalkea bez maski u subotu

Njemački nogometni savez (DFL) kaznio je klub nakon što su objavljene slike igrača Dortmunda koji slave pobjedu nad Schalkeom od 4:0 bez maske i bez poštivanja sigurnosne udaljenosti u autobusu.

Klub se već ispričao u nedjelju zbog toga što Njemačka od studenog ima stroga pravila za zaštitu od širenja koronavirusa. Između ostalog, zbog toga su njemački klubovi igrali domaće utakmice Lige prvaka protiv engleskih klubova na drugim lokacijama.

klik.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!