[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/20\/xr.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/20\/100x73\/xr.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/20\/xr.jpg","size":"76.46","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Rosi: Njemačka je favorit da osvoji Evropsko prvenstvo

Selektor mađarske fudbalske reprezentacije, Italijan Marko Rosi izjavio je poslije poraza od Njemačke, da je domaćin veliki favorit za osvojanje Evropskog prvenstva.

Fudbalska reprezentacija Njemačke pobedila je juče u Štutgartu selekciju Mađarske sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe A Evropskog prvenstva. Njemačka je došla do plasmana u osminu finala šampionata Evrope.

"Bili smo vrijedni. Ponosan sam na svoje igrače. Možemo da izgubimo protiv Njemačke, koja ima igrače svjetske klase. Rekao sam igračima da nemamo zbog čega da žalimo. Reprezentacije svjetske klase poput Njemačke igraju bolje od nas. Smatram da je Njemačka veliki favorit za osvajanje prvenstva Evrope", dodao je Rosi.

Fudbaleri Njemačke će u poslednjem kolu odmeriti snage sa Švajcarskom, dok će Mađarska igrati sa Škotskom.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!