[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/18\/xr.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/18\/100x73\/xr.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/18\/xr.jpg","size":"58.85","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ronaldo dobio spor protiv Juventusa, moraju mu platiti gotovo deset milijona eura

Talijanski nogometni prvoligaš Juventus morat će platiti gotovo deset milijona eura svom bivšem igraču, portugalskoj zvijezdi Cristianu Ronaldu.

Tako je u odlučio talijanski sud u slučaju Portugalca u pravnom sporu s klubom oko plaća tijekom pandemije novog koronavirusa.

Ronaldo, koji sada igra za Al Nasr u Saudijskoj Arabiji, tužio je klub zbog nižih isplata tijekom pandemije u sezoni 2020./21. Portugalac je bio jedan od igrača kojima je u tom razdoblju smanjena plaća, a kasnije je tužio klub tražeći gotovo 20 milijuna eura.

Juventus je inzistirao da se sam Ronaldo složio sa smanjenjem plaće.

Portugalska zvijezda, od 2018. do 2021. igrala je u Torinu, potom je prešla u Manchester United, a zatim u Saudijsku Arabiju.

izvor;Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!