[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/xc_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/100x73\/xc_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/xc_1.jpg","size":"74.82","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ronaldinho potvrdio pozitivan test na koronavirus

Velikan Brazila i Barcelone, Ronaldinho, potvrdio je kako je bio pozitivan na testiranju na koronavirus. Ronaldinho se obratio putem videa svojim obožavateljima i potvrdio kako je zaražen.

40-godišnji Ronaldinho rekao je kako je asimptomatičan i nalazi se u samoizolaciji u Belo Horizonteu nakon što je u subotu stigao u ovaj grad.

"Od subote sam u Belo Horizonteu, trebao sam sudjelovati na jednom događaju. Testirao sam se na COVID-19 i pozitivan sam. Dobro sam, asimptomatičan sam, ali ne mogu sudjelovati i morat ćemo to odgoditi", istaknuo je Ronaldinho.

izvor:klik.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!