[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/27\/xy.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/27\/100x73\/xy.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/27\/xy.jpg","size":"83.75","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Real čuva kralja veznog reda - Kros i naredne sezone u bijelom dresu

Godine prolaze, a Toni Kros je i dalje na vrhuncu, čini se iz sezone u sezonu čak i sve bolji... Sve to zna da cijeni i najveći klub planete.

Njemački vezista igraće i naredne sezone za Real Madrid, nakon što je sa kraljevskim klubom dogovorio uslove za novi jednogodišnji ugovor, objavio je Fabricio Romano.

Poznati italijanski novinar dodaje da je potpis ugovora samo formalnost.

Kros (34) je prije nekoliko godina izjavio da će se iz Reala i fudbala povući kada bude na vrhuncu - iako je njemački maestro odavno na top nivou, jasno je da bi njegov prerani odlazak u penziju bio veliki gubitak za fudbal.

Toni Kros je prije tačno deset godina iz Bajerna stigao u Real Madrid sa kojim je osvojio četiri Lige šampiona, dok je prvak Španije bio tri puta.

Sa Lukom Modrićem je godinama činio najbolji tandem veznih fudbalera na svijetu, a ove sezone je pokazao da se odlično snalazi i sa novim nadama "blankosa" kao što je Džud Belingem.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!