[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/08\/xs.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/08\/100x73\/xs.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/08\/xs.jpeg","size":"90.73","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ramos: Da nije Mesija, Real bi osvojio više titula

Iskusni španski defanzivac je sa ‘kraljevskim klubom’ osvojio četiri Lige šampiona i pet titula u La Ligi. Mesi je u dresu Barselone prigrlio 10 pehara namenjenih prvaku Španije i četiri trofeja Lige šampiona.

„Mesi nam je stvarao velike probleme tokom godina“, rekao je Ramos u dokumentarcu ‘Legenda o Serhiju Ramosu’.

„Možda bismo mi osvojili više titula, da on nije bio u Barseloni. Bilo je perioda kada smo igrali protiv najboljeg tima Barselone u istoriji. Imali smo odličnog trenera, kao što je bio Murinjo, ali nam je bilo teško da ih pobjedimo“.

Barselona i Real se i ove sezone bore za titulu u domaćem prvenstvu. Katalonski tim je drugi na tabeli, sa bodom manje od vodećeg Atletika. ‘Kraljevski klub’ je na trećem mjestu sa tri boda zaostatka za liderom.

izvor:Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!