[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/14\/raiffeisen-club-kutak-nastavak-saradnje-raiffeisen-banke-i-efsa-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/14\/100x73\/raiffeisen-club-kutak-nastavak-saradnje-raiffeisen-banke-i-efsa-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/14\/raiffeisen-club-kutak-nastavak-saradnje-raiffeisen-banke-i-efsa-2.jpg","size":"79.46","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Ekonomija

Raiffeisen nastavlja podršku projekta „Raiffeisen CLUB kutak za studente“

„Zadovoljstvo nam je što smo u prilici nastaviti saradnju na projektu koji studentima omogućava da ugodnije provode vrijeme između obaveza na Fakultetu. Posebno nas raduje što sarađujemo sa institucijom koja, kao i mi, prati svjetske trendove i nastoji ići ukorak s njima. Ujedno, Banka studentima nudi i Raiffeisen CLUB paket usluga koji je kreiran kako bi dodatno proširio saznanja ove populacije vezano za obavljanje finansijskih usluga u skladu s digitalnim trendovima“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao da CLUB paket između ostalog sadrži uslugu Raiffeisen mobilno bankarstvo i da je besplatan do zasnivanja radnog odnosa ili navršene 26. godine.

„Jedan od najvažnijih stubova Raiffeisen strategije održivosti je da budemo angažovani građanin u zajednici u kojoj poslujemo. Naš cilj je da podržimo ne samo djecu nego i studente koji će biti snažan pokretač našeg budućeg razvoja. Ovo partnerstvo sa Ekonomskim fakultetom u Sarajevu je logičan slijed a naša saradnja s njima traje nekoliko godina kroz različite projekte na što smo veoma ponosni“, izjavila je Belma Hadžiomerović, direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija&upravljanja održivošću Raiffeisen banke.

raiffeisen-club-kutak-nastavak-saradnje-raiffeisen-banke-i-efsa-4.jpg

Svečanim potpisivanjem ugovora nastavljena je saradnja Raiffeisen banke i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu na projektu „Raiffeisen CLUB kutak za studente“. Potpisivanju ugovora su prisustvovali g. Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen Banke, gđa. Belma Hadžiomerović, direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija&upravljanja održivošću Raiffeisen banke, gđa. Jasmina Selimović, dekanesa Ekonomskog fakulteta i g. Emir Kurtić, prodekan za studentska i normativna pitanja Ekonomskog fakulteta.

„Ovo je nastavak tradicionalne, vrlo uspješne saradnje Ekonomskog fakulteta i Raiffeisen banke. Raiffeisen svake godine stipendira impozantan broj studenata Fakulteta, a veliki broj njih se i zaposli u Banci. Zadovoljstvo je veće imajući u vidu važnost i ulogu banaka u finansijskom sektoru. Na ovaj način pored pomoći mladima da pronađu zaposlenje i budu što spremniji za tržište rada, ispunjavamo i drugi dio naše društvene odgovornosti a to je da im stvorimo što bolje mjesto za život i rad te da ostanu u ovoj zemlji“, istakla je Jasmina Selimović, dekanesa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!