[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/12\/ff.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/12\/100x73\/ff.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/12\/ff.jpg","size":"107.30","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Pulev: Džošua je arogantan, priča samo o Fjuriju

IBF, WBA i WBO šampion Entoni Džošua i vlasnik WBC pojasa Tajson Fjuri dogovorili su uslove borbe za narednu godinu, ali prije toga obojica moraju da odbrane titule.

Rival Džošui početkom decembra biće Kubrat Pulev, dok će Fjuri odmeriti snage sa Diontejom Vajlderom.

Džošua se ponaša arogantno. Priča samo o Fjuriju, što znači da ne razmišlja o borbi sa mnom. Tako je bilo i pred njegovu borbu sa Ruisom. Ali život mu je pokazao da je to loše. Zato će doživeti drugi nokaut u karijeri. Iako on misli da ja nisam veliki problem za njega", rekao je Bugarin.

"Posle duela sa Džošuom, ja ću se boriti sa Fjurijem".

Podsećamo, Ruis je napravio ogromnu senzaciju kada je u junu 2019. godineoduzeo šampionske titule Džošui nokautiravši ga u dominantnoj predstavi u Njujorku. Ipak, Britanac je vratio sva tri pojasa u revanšu u Saudijskoj Arabiji.

izvor:sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!