[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/22\/img-0857.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/22\/100x73\/img-0857.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/22\/img-0857.jpg","size":"101.53","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Predsjednik FBiH primio švedsku veleposlanicu

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je u posjet veleposlanicu Kraljevine Švedske u BiH Johannu Stromquist.

Tijekom posjeta veleposlanica Stromquist predstavila je aktivnosti Kraljevine Švedske u BiH, pritom istaknuvši kako su odnosi između ovih zemalja čvrsti, kako na institucionalnoj razini, tako i među ljudima, priopćeno je iz Ureda predsjednik Federacije BiH.

"Prioriteti Vlade Kraljevine Švedske su potpora BiH na putu prema europskim integracijama, te potpora u oblastima demokracije i ljudskih prava, ekonomskog razvoja, razvoja dijaloga i u oblastima okoliša i klime", kazala je veleposlanica Stromquist.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zahvalio je Kraljevini Švedskoj i veleposlanici Stromquist osobno na potpori koju pruža Bosni i Hercegovini, kazavši kako je za napredak Federacije BiH i BiH važna potpora prijateljskih zemalja kao što je Kraljevina Švedska.

Također, istaknuo je važnost jačanja demokracije, ljudskih prava i prava naroda u Federaciji BiH i BiH, te da euroatlantski put BiH nema alternativu, dodaje se u priopćenju.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!