[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/07\/gitarijada-mp.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/07\/100x73\/gitarijada-mp.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/07\/gitarijada-mp.jpg","size":"303.05","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Poziv za prijave na državnu Gitarijadu 'Na putu za jug'

Muzički centar (MC) Pavarotti Mostar organizira četvrtu državnu Gitarijadu "Na putu za jug", koja bi nakon rada selektivnog žirija, pobjednika dobila u dvije finalne večeri.

 Nakon prijava, selektivni žiri će odabrati grupe koje će se predstaviti pred glavnim žirijem u finalnim večerima, 9. i 10. kolovoza na otvorenoj sceni MC Pavarotti Mostar.

 Nakon dvije natjecateljske večeri i izbora pobjednika, gitarijada završava 11. kolovoza nastupom grupa Justin's Johnson (CRO), Crossroad Blues Band (MK) i Emir & Frozen Camels (BiH).

 Poziv je otvoren za grupe iz BiH, bez obzira na starosnu dob i glazbeno usmjerenje.

 S druge, pak, strane ne mogu se prijaviti grupe koje imaju više od jednog objavljenog albuma, a potrebno je da grupa u svom sastavu ima gitaristu.

 Natjecanje preferira grupe, i nije predviđeno za samostalne gitariste i duete.

 Zainteresirane grupe trebaju na e-mail: [email protected] poslati - naziv grupe, grad ili mjesto odakle dolaze, kraću biografiju, audio ili video snimak (audio mp3 format, profesionalni ili demo) i kontakt (e-mail i telefon).

 Krajnji rok za prijavu je 30. lipnja 2018. godine.

 Što se tiče nagrada, prvoplasirana grupa će biti nagrađena trodnevnim snimanjem singla u studiju "A" MC Pavarotti, a predviđene su i nagrade za najboljeg gitaristu, basistu, bubnjara i pjevača, priopćili su iz MC Pavarotti.

Podijelite ovaj članak!