[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/07\/untitled_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/07\/100x73\/untitled_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/07\/untitled_1.jpg","size":"243.57","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Grupa 'Legende' u svibnju pred mostarskom i sarajevskom publikom

 

Glazbena beogradska grupa "Legende" u svibnju će održati koncert u Mostaru i Sarajevu.

Koncert će se u Mostaru održati 17. svibnja u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača", a 18. svibnja u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu, priopćila je PRimera.

Legende desetljećima njeguju zvuk koji jednako vole ljubitelji starinske glazbe, kao i oni koji vole moderiji zvuk, jer je kod Legedni taj spoj savršeno uklopljen u jedinstven zvuk. Ono što ih čini posebnom su tekstovi Zorana Dašića.

"Nikada nismo pratili trendove i uvijek smo se držali svojih principa. Nismo bili narodnjaci, zabavnjaci već nešto između. Mi smo zapravo mješavina različitih smjerova, koja se temelji na tradicionalnoj i staromodnoj glazbi", rekli su iz grupe.

Dodali su kako su ponosni što stvaraju autorsku glazbu, imaju bogat repertoar i vjernu publiku koja je s njima od njihovog glazbenog postojanja, navodi se u priopćenju.

 

Podijelite ovaj članak!