[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/07\/david6.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/07\/100x73\/david6.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/07\/david6.jpg","size":"88.00","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Policijske pripreme za 9. januar : Zašto su za Perduva i Davora Dragičevića zaduženi inspektori iz Odjela za terorizam?

Ozren Perdvu iz grupe Pravda za Davida oglasio se nakon  razgovora u PU Banjaluka

Kako je naveo, Davor Dragičević i on su "pozvani" u policiju kako bi ih upozorili da će policija reagovati ako Pravda za Davida bude činila neke prekršaje ili krivična djela 9. januara na Trgu Krajine.

"Za nas su zaduženi inspektori iz Odjela za terorizam!!! Davor je završio u Hitnoj pomoći. Dobio je napad astme. Kaže policija kako je došla da "samo uruči" poziv na informativni razgovor.

"Zanimljivo", na pozivu je već odštampan datum 5.1. - kad je potrebno da se odazovemo pozivu. Koliko znam, danas je 5.1. Inspektorka mi reče - znate, 9.1. je skup velikog rizika i dodala advokatu - znate kako je policija postupala kada je Tito dolazio u Banjaluku.

Zamislite, Inspektorka me pita šta imam ja da kažem na neke Davorove riječi. Kad sam joj rekao zašto to mene pita, ona mi reče - pa vi ste valjda "predsjednik te Pravde". Gospode Bože. Davor je na UKCu. Samo da ne bude "korona". Pa da mu pomogne stručnjak Đajić." napisao je Perduv na FB.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!