[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/07\/policija-bih-31.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/07\/100x73\/policija-bih-31.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/07\/policija-bih-31.jpg","size":"68.24","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

MUPKS - U saobraćajnoj nesreći na Grbavici poginula ženska osoba

Na području Općine Novo Sarajevo u ulici Zagrebačka, juče se dogodila saobraćajna nesreća, u kojoj je smrtno stradala ženska osoba, pješak.

Policija Kantona Sarajevo je u 17.00 sati zaprimila dojavu da su saobraćajnoj nesreći učestvovali jedno putničko motorno vozilo i pješak.

Odmah je na mjesto događaja upućeno više patrola policije i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS čiji ljekar je konstatovao smrt pješaka, a radi se o starijoj ženskoj osobi, čiji se identitet provjerava.

O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS koji će izaći na mjesto događaja i rukovoditi uviđajem.

Policija osigurava mjesto nezgode i reguliše saobraćaj na ovom dijelu ulice, te je zbog ove saobraćajne nezgode privremeno obustavljen trolejbuski saobraćaj.

Više informacija će biti poznato nakon što uviđaj bude u potpunosti završen, saopćeno je iz MUP-a KS.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!