[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/08\/policija-m17-nesreca.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/08\/100x73\/policija-m17-nesreca.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/08\/policija-m17-nesreca.jpg","size":"83.35","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Poginule dvije osobe u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Doboja

Dvije osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu, u mjestu Velika Bukovica, na područje grada Doboja.

Iz policijske uprave Doboj su potvrdili da je sinoć oko 23.10 sati došlo do sudara dva automobila marke "audi“.

U ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno su stradali suvozač u "audiju A6“, osoba inicijala inicijala M.K. i putnik u tom automobilu N.K., oba iz Doboja, dok su vozači inicijala S.A. i G.K prevezeni u dobojsku bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Izvršen je uviđaj, a istraga je u toku.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!