[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/18\/velez-kup.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/18\/100x73\/velez-kup.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/18\/velez-kup.jpg","size":"88.90","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Plivački klub Velež ovog vikenda organizuje "IV Velež Kup"

Plivački klub "Velež" ovog vikenda organizuje četvrto izdanje Veležovog takmičenja pod nazivom "IV Velež Kup". 

Nakon tri uspješno organizovana međunarodna plivačka mitinga, Plivački klub “Velež” i ove godine nastavlja sa tradicijom organizovanja svog takmičenja. Ovogodišnje izdanje nosi naziv “IV Velež Kup”. 

plivacki-klub-velez.jpg

- Poštujući epidemiološke propise prilikom organizovanja “IV Velež Kup” će biti održan u nešto skromnijem obliku, ali uz isti stepen entuzijazma, volje, ljubavi i nadamo se odlične zabave i još boljih rezultata- poručuju iz kluba te dodaju da će na ovom kupu  učestvovati i njihovi dragi prijatelji iz Akademskog plivačkog kluba “Zrinjski” i Kluba vodenih sportova “Orka”.

Takmičenje će biti održano u subotu, 20. februara 2021. godine, na bazenu Fakulteta prirodnoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Rodoču.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!