[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/06\/aw.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/06\/100x73\/aw.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/06\/aw.png","size":"275.66","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Oživio trening kamp Bajerna: Bavarci krenuli uz dozvolu vlasti

Igrači Bajerna nastavili su s treninzima u ponedjeljak "u manjim grupama", objavio je bavarski klub prvi put otkako je Bundes liga suspendovana zbog koronavirusa.

"Prva ekipa vraća se treninzima u manjim grupama", navodi se u saopštenju kluba.

"To će se provoditi u koordinaciji s vladinom politikom i politikom komepetntnih tijela. Ne treba ni reći da će se treninzi provoditi uz poštovanje svih pravila o higijeni", dodao je klub, koji je prije prekida 13. marta bio vodeći u njemačkom prvenstvu.

I tako su danas jedan po jedan u trening kamp stizali Levandovski, Nojer, Alkantara, Miler, Koman, Kutinjo... a malo kasnije i izašli na teren. 

Bajern je pozvao sve svoje navijače da "nastave da slušaju uputstva vlasti pa tako da ni ne dolaze u klupski centar za treninge". 

U Njemačkoj je od koronavirusa preminulo više od hiljadu ljudi.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!