[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/13\/brzorstuce-kompanije-press-konferencija-9.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/13\/100x73\/brzorstuce-kompanije-press-konferencija-9.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/13\/brzorstuce-kompanije-press-konferencija-9.jpg","size":"62.07","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Ekonomija

NLB Banka d.d. Sarajevo i ove godine generalni pokrovitelj projekta „Brzorastuće kompanije u BiH i regionu“

 Danas je u Sarajevu održana press konferencija u susret poslovnoj konferenciji i povodom početka kampanje projekta „Brzorastuće kompanije u BiH i regionu” koju organizuju Poslovne novine u saradnji s partnerima. NLB Banka d.d. Sarajevo je, sada već tradicionalno, treću godinu zaredom generalni pokrovitelj ovog projekta.

Tim povodom, prisutnima se obratila Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, koja je naglasila da upravo brzorastuće kompanije čine motor razvoja privrede Bosne i Hercegovine.

„Prema posljednjem izvještaju, trećina brzorastućih kompanija su klijenti NLB Banke.
To pokazuje naše opredjeljenje da i u budućnosti nastavimo nuditi usluge i proizvode koji su prilagođeni upravo potrebama ovih kompanija a kako bi efikasno podržali njihov brzi rast i razvoj, te kako bi ove kompanije ostvarivale još bolje rezultate“, izjavila je Lidija Žigić.

Inače, Poslovne novine sa partnerima Vanjskotrgovinskom komorom BiH, NLB Bankom d.d. Sarajevo i City Špedom d.o.o. već četvrtu godinu zaredom realiziraju projekt „Brzorastuće kompanije u BiH i regionu“, a ove godine će po drugi put održati poslovnu konferenciju na kojoj će dodijeliti certifikate brzorastućim kompanijama u BiH.

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!