[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/11\/14\/london.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/11\/14\/100x73\/london.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/11\/14\/london.jpg","size":"477.77","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

Neobična turistička agencija putem koje mnogi bi željeli da putuju

U Velikoj Britaniji postoji turistička agencija kojoj se može plaćati mjesečna pretplata od 60 eura, a koja će klijente zauzvrat tri puta godišnje odvesti na putovanje. Lokacija se pak, neće znati.

Agencija BRB obećava da će onima koji budu redovno plaćali pretplatu osigurati tri sjajna putovanja bez ulaganja truda oko bukiranja prijevoza ili hotela, pa čak i odabira destinacije, prenosi B92. 

Nakon što plate, klijenti će selektovati datume putovanja i vrstu putovanja koju žele – plaža, kultura i destinacije koje su lijepe za slikanje. Također, mogu unijeti na koje destinacije ne žele da idu, a mjesec dana pred put će dobiti listu sa 50 destinacija, od kojih je jedna njihova. 

Čim se jedno putovanje završi, planiranje sljedećeg počinje. 

Osnivači agencije Greg i Aleks su za BBC rekli da su imali želju da putovanja pretvore u nešto jednostavno, baš kao što je članstvo u teretani. 

Postoji nekoliko paketa za pretplatu, ali i velikih olakšica ukoliko klijent prijavi i prijatelja da putuje sa njime.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!