[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/yw.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/100x73\/yw.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/yw.jpg","size":"76.90","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Nejmar se nije oporavio, propušta i revanš sa Barsom

Nejmar nije uspio da se oporavi - Brazilac neće biti u kombinaciji za tim Pari Sen Žermena za revanš meč osmine finala Lige šampiona, protiv Barselone.

Francuski klub je saopštio da Nejmar još nije spreman za povratak na teren.

On je posljednji meč odigrao 7. februara protiv Olimpika iz Marseja, kada je povrijedio članak.

I bez njega u timu, PSŽ je u prvom meču bio ubjedljiv protiv Barse na Nou kampu - 4:1, uz maestralnu partiju Kilijana Mbapea.

Revanš je u srijedu na Parku prinčeva.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!