[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/12\/xb_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/12\/100x73\/xb_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/12\/xb_1.jpg","size":"154.05","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Navijač bičem udario fudbalera poslije saudijskog Superkupa

Al Hilal je osvojio četvrti Superkup pošto je u finalu pobjedio Al Itihad 4:1. Incident se dogodio poslije utakmice, a na video snimku koji kruži društvenim mrežama može se vidjeti kako fudbaler Al Itihada Abderazak Hamdala baca flašicu vode na navijača, koji je izvukao dugačak bič i u dva navrata zamahnuo na njega, a čini se da je drugim zamahom udario Marokanca u leđa.

Srećom, 33-godišnji Hamdal, koji je postigao gol i promašio jedanaesterac u finalu, nije povređen.

Kad su njegovi saigrači dotrčali, navijača je odveo drugi gledalac i član obezbjeđenja. Na video snimku se ne vidi da li je taj navijač priveden.

izvor:Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!