[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/26\/xq.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/26\/100x73\/xq.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/26\/xq.jpg","size":"67.07","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Murinjo i Roma pokerom riješili probleme, Anortozis stvorio dodatni pritisak Partizanu

Roma je u Ligi konferencija imala dva puta kiksala protiv norveškog Bodo Glimta, ali je ispunila prvi cilj - plasirala se u nokaut fazu.

Sada je samo pitanje da li ide u osminu ili 1/16 finala, tačnije da li će biti prva ili druga u grupi.

Nakon pobjede nad ukrajinskog Zorjom (4:0) "vučica" ima bod manje od norveške ekipe...

Goleadu je u Rimu najavio Peres, onda se upisao i Zaniolo, prije nego je Veretu promašio penal.

Dvostruki strijelac je u drugom poluvremenu bio Ejbraham, drugi pogodak je bio akrobatski.

Bodo je savladao CSKA iz Sofije (2:0), pa će ako slavi u posljednjem kolu - u Ukrajini - odbaniti prvo mjesto od tima Žozea Murinja.Plasman su osigurali i Makabi Tel Aviv i AZ Alkmar u grupi A odnosno D, dok je Anortozis pobjedom nad Gentom (1:0) vratio nadu da može do drugog mjesta u B.

U njoj je ranije danas Partizan poražen u Estoniji, pa kolo prije kraja "crno-bijeli" imaju dva boda više od Flore i Anortozisa, kojeg dočekuju u Humskoj.

Gent je, s druge strane, osigurao prvu poziciju. izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!