[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/07\/as.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/07\/100x73\/as.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/07\/as.jpg","size":"79.95","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Murinjo i Anćeloti kršili pravila, Ljoris i Son u klinču i zagrljaju, Totenhem bolji od Evertona

Totenhem je pobijedio Everton 1:0 u posljednjem meču 33. runde Premijer lige.

Tri boda ne znače mnogo timu Žozea Murinja, koji je daleko od evropske zone, dok Everton odavno nema šansi da se bori za vrh tabele.

Odlučio je autogol Majkla Kina u 24. minutu.

Bilo je interesantno u Londonu.

Murinjo je prije meča zagrlio Karla Anćelotija, što je i najavio u TV uključenju ("toliko mi je drag da ću prekršiti sve mjere", rekao je Portugalac), dok je na kraju poluvremena umalo došlo do tuče dvojice Totenhemovih igrača - Ljorisa i Sona.Francuza su saigrači jedva zaustavili, ali su scene nakon odmora pokazale da su nesuglasice riješene u svlačionici.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!