[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/16\/debbie-and-steve.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/16\/100x73\/debbie-and-steve.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/16\/debbie-and-steve.jpg","size":"76.63","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Reportaža

Mislili ste da je vaš partner ljubomoran: Debbie je najljubomornija žena na svijetu

Engleskinja Debbie Wood je toliko ljubomorna da je natjerala svog dečka da radi testove na detektoru laži!

Uprkos velikoj anksioznosti, ludosti i nezdravoj ljubomori, vezu su krunisali sudbonosnim DA, ali je to bilo neobično vjenčanje.

Debbie je dijagnostifikovan Othello sindrom, odnosno morbidna ljubomora, ali se unatoč tome udala za Stevea Wooda.

Upoznali su se na Facebooku i sve je dobro išlo, dok nije upoznao njenu manu, ekstremnu ljubomoru.Već je nekoliko puta obavio test na detektoru laži prije nego što su se vjenčali i nije mu dopušteno pozvati žene u kuću. Mnogo je ovakvih uvjeta koje je morao ispuniti da bi se oženio Debbie. Ona provjerava njegove mailove, telefone, bankarske račune...

-Volim je i nadam se da ću je promijeniti – kazao je on jednom prilikom.

Ali Debbie je promjenu sama napravila pa je u međuvremenu postala plus size model.

Wood je za magazin Closer objasnila da joj je novi put u karijeri usadio samopouzdanje i omogućio joj da se osjeća ugodnije u svojoj vezi. Pažnja koju ona dobiva sada čak i Stevea čini ljubomornim.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!