[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/08\/ds.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/08\/100x73\/ds.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/08\/ds.jpg","size":"72.54","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Messi ima dvije ponude da napusti Barcelonu

Lione Messi ima još godinu ugovor s Barcelonom, ali njegov odnos s čelnicima kluba nikad nije bio lošiji nakon što je nekoliko skandala žestoko potreslo katalonski klub.Mnogi klubovi čekaju priliku odvesti Messija iz Barcelone, a najviše je zagrizao milanski Inter."Ne mislim da je Messi san koji Inter ne može ostvariti.

On sada ulazi u zadnju godinu svog ugovora i uopće nije nemoguće da ode iz Barcelone. Ne znam je li situacija u klubu dobra, ali ako je ikad bila prilika za dovođenje Messija, onda je to sada", rekao je Massimo Moratti, bivši vlasnik Intera.Argentinski novinar Martin Castilla objavio je kako je Inter već pripremio ponudu za Messija. Castilla tvrdi da 32-godišnji argentinski ofenzivac ima i ponudu Newell’s Old Boysa, kluba u kojem je Messi počeo trenirati sa sedam godina. Messi nije jedini Argentinac kojeg Inter pokušava dovesti. Informacije iz Argentine govore da je milanski klub u pregovorima s Velezom oko dovođenja 18-godišnjeg Thiaga Almadu. Cijena je navodno 25 milijuna eura.

izvor: index.hr

foto: yutube.com

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!