[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/08\/xx_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/08\/100x73\/xx_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/08\/xx_2.jpg","size":"59.36","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Mesi voli Barselonu: Šanse da ostane u klubu sada su znatno veće

Đoan Laporta se vratio na mjesto predsjednika Barselone i sada su šanse da Leo Mesi karijeru nastavi i završi u katalonskom klubu veće nego ikada.

Mesi je debi za Barsu upisao u prvom Laportinom mandatu, a to što je juče učestvovao na predsjedničkom glasanju protumačeno je kao želja da sa novim predsjednikom postigne dogovor.

"Leo je sa sinom došao na glasanje, to je potvrda onoga što cijelo vrijeme govorim - on voli Barselonu. Mi smo velika porodica, on je naš kapiten, najbolji igrač svijeta i u istoriji fudbala. Ja želim da ga ohrabrim da ostane, to svi želimo. I da - čestitao mi je na izboru", rekao je Laporta. 

Mesi je ljetos želio da ide iz kluba, a ugovor mu ističe na kraju sezone, kada postaje slobodan igrač.Laporta je navodno već obezbijedio i prvo pojačanje - David Alaba je bio na korak od Reala, a sada bi, nakon njegove pobjede, iz Minhena trebalo da dođe na Nou kamp, kao slobodan igrač.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!